Seleniet trommelstenen - rond

Satijnspaat of toch Seleniet?

 

Seleniet heeft een hardheid van 2. Het is een vorm van gips die relatief helder is. Seleniet is nauw verwant aan het vezelige gips dat satijnspaat heet. De benaming van beide soorten wordt vaak allemaal seleniet genoemd. Dit is de meest gebruikte term. Wij verkopen op dit moment alleen satijnspaat, de heldere seleniet is iets minder vaak te vinden.

Werking van Seleniet

Seleniet opent en activeert snel het derde oog en het kruin chakra. Seleniet zuivert het auraveld snel en effectief en kan verstopte energiëen en negativiteit uit je fysieke en etherische lichaam verwijderen.

Seleniet is een hele spirituele steen en werkt inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie (waarzeggerij) en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

Hoe gebruik je Seleniet in je dagelijkse leven?

Seleniet wordt ook wel vloeibaar licht genoemd. Daarom is seleniet perfect om je huis te verlichten in spirituele manier. Via het YouTube filmpje die ik een aantal jaar geleden gemaakt hebt kun je precies zien hoe ik mijn seleniet klaar maak om de 'donkerte' uit mijn huis te verjagen.

Ben je met spiritueel werk bezig dan kun je de seleniet het beste bij je dragen als sieraad of als trommelsteen. Ook is de seleniet perfect om te gebruiken bij je meditatie.

Daarnaast versterkt seleniet ook de edelstenen waar je dit bijlegt. Seleniet verhoogd de werking van deze stenen waardoor ze nog sterker kunnen werken.

Verzorging

Seleniet kan niet gereinigd worden door de steen onder stromend water te houden. De steen kan namelijk oplossen als ze in contact met water komt. Seleniet hoeft ook niet vaak gereinigd en opgeladen te worden vanwege haar zelfreinigende eigenschappen. Hierdoor kan de steen ook gebruikt worden om andere edelstenen mee te reinigen en op te laden. Toch is een goed idee om seleniet af en toe een nacht in het maanlicht te leggen zodat ze optimaal haar werk kan doen.

De mooiste satijnspaat – seleniet koop je natuurlijk bij Spiritualgifts4you.nl!

Al onze satijnspaat - seleniet

Onze seleniet producten zien?

Geef een reactie