Over mij

Gerda
Spiritualgifts4you.nl is ontstaan uit liefde voor het geven. Cadeautjes met een diepere betekenis en een speciale boodschap. Iets waar je blij van wordt.
In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan prachtige producten. Allerlei religies en overtuigingen zijn vertegenwoordigd in de webshop.

Fysieke winkel

Onze fysieke winkel staat in Zeewolde, Weergang 9a, in De Winkeltjes. Hier staat een grote kast vol met onze spirituele cadeautjes, wierook, sieraden, cleansing artikelen, edelstenen en tweede hands boeken.
De webshop wordt gerund door mij, Gerda. Ik ben moeder van twee schatten van meiden. Mijn passie voor het spirituele in combinatie met cadeautjes is vijf jaar geleden ontstaan. Door een grote verandering in mijn leven ben ik "wakker" geworden en om mij heen gaan kijken en heb ik ontdekt dat er enorm veel is tussen hemel en aarde. Via mijn webshop en facebook pagina wil ik jullie meenemen op mijn ontdekkingsreis naar het spirituele. In mijn reis ben ik ondertussen Crystal Healer (2019) geworden en begin ik dit jaar (2020) onder andere aan een opfriscursus en een tarot cursus.
Mocht u vragen hebben, stel deze gerust via ons contact formulier. Voor nu wens ik u veel shop plezier.
xxx
Gerda
0