Verzending en retourneren

We hebben diverse opties voor de verzending van onze producten en de tarieven worden automatisch door het systeem gekozen, behalve uiteraard de ophaal en “Spaar een mandje” optie. Waarom rekenen wij verzendkosten? Veel bedrijven verwerken de verzendkosten in de producten. Dit vinden wij veel te ingewikkeld en is over het algemeen veel duurder voor jou, de klant. Op de manier hoe wij het nu doen kun je goedkoop al je mooie producten in kopen en betaal je 1 keer verzendkosten en niet voor elk product een dikke hoofdprijs.

Uw bestelling wordt altijd met veel liefde ingepakt en verstuurd. Normaliter binnen twee à drie dagen.

Wij verpakken zoveel mogelijk in gebruikte dozen, pas als er geen passende doos is pakken we een nieuwe doos of envelop. Dit om het milieu en moeder aarde zoveel mogelijk te sparen.

Wij kunnen ook naar andere landen versturen. Stuurt u ons een e-mail en wij rekenen uit hoeveel dat gaat kosten.

Nederland

Vast tarief Brievenbus: €4,10, alleen voor sieraden en cadeautjes die plat zijn en door de brievenbus passen.

Vast tarief Pakket: €5,95.

Ophalen in Zeewolde: Gratis en u kunt uw bestelling ophalen en eventueel afrekenen in De Winkeltjes, Weergang 9A.

Gratis verzending: bij een bestelling vanaf €75,-. (Zie de “Spaar een mandje” optie.)

België

Vast tarief Brievenbus: €5,95, alleen voor sieraden en cadeautjes die plat zijn en door de brievenbus passen.

Vast tarief Pakket: €8,-

Gratis verzending: bij een bestelling vanaf €75,-. (Zie de “Spaar een mandje” optie.)

Duitsland

Vast tarief pakket: €8,-

Versturen naar een ander land dan hierboven vermeld? Dat kan zeker. Stuur een e-mail naar info@spiritualgifts4you.nl en ik zoek uit wat het verzenden kost.

Spaar een mandje

Met deze optie, kun je iets bestellen zonder EXTRA verzendkosten te betalen. Dit is handig wanneer je al een lopende en open bestelling hebt en je nog iets wilt toevoegen.

Tweede manier waarop je deze optie gebruiken is als je shopt via onze Social Media acties. Met “Spaar een mandje” kun je al je mooie stenen verzamelen en op een bepaald moment laten verzenden.

Kies bij het afrekenen voor “spaar een mandje”, betaal je items en wij bewaren je items in een mandje hier. Zodra jij laat weten dat je het wilt laten verzenden sturen we je een berichtje met daarin een link om de verzendkosten te voldoen. Boven de 75 euro betaal je geen verzendkosten. Alles moet betaalt zijn voordat we iets versturen.

Retourneren

Is het artikel niet naar uw smaak of toch misschien groter of kleiner dan u verwacht? U mag binnen twee weken na ontvangst uw artikel retour melden. Daarna heeft u nog twee weken om het artikel retour te sturen.  Zodra uw artikel bij ons is storten wij het geld van uw artikel terug. U dient dus zelf zorg te dragen voor de verzendkosten voor de retourzending.

Retour doorgeven

U kunt uw retour via e-mail, info@spiritualgifts4you.nl, aanmelden, vermeld daarbij uw bestelnummer.

Zorg ervoor dat het artikel in de oorspronkelijke verpakking zit (met de stickers erop en de originele labels er aan). Dus als een artikel in een zakje verpakt is, doe hem er dan weer omheen. Terug in de bezorgdoos/zak is helemaal fijn, dat scheelt u weer verpakken. U dient zelf zorg te dragen voor de verzendkosten van de retourzending.

Uitbetaling

Zodra wij uw pakket/artikel hebben ontvangen krijgt u het aankoopbedrag van de producten retour.

Schade

Mocht er onverhoopt iets met het artikel aan de hand zijn dan proberen wij met u een redelijke oplossing te vinden. De artikelen worden voor verzending gecontroleerd. U dient altijd via de e-mail, info@spiritualgifts4you.nl een foto van het defect aan ons te sturen zodat wij dit goed kunnen beoordelen.

Wij zullen eerst proberen het artikel te vervangen door een nieuw artikel. Mocht dit niet mogelijk zijn zoeken we een andere oplossing.