Geneest deze steen het corona virus?

Nee.

Geen 1 steen kan een virus genezen. Sowieso kan een steen geen ziekte genezen. Laten we daar maar direct heel duidelijk over zijn. Ik lees in deze tijd van angst heel veel bizarre verhalen en de meest shady natuurgenezers (kwakzalvers) staan spontaan op. Lieve schatten, trap hier niet in.

Een virus is niet te genezen of weg te jagen met een steen of een aura spray. Luister naar het advies van het RIVM. Houd afstand, was vaak en goed je handen, hoest in je elleboog.

Werken stenen dan niet?

Ja, stenen, sprays, palo Santo, salie en noem maar op werken wel. Ze werken op energetisch niveau. Ze ondersteunen, reinigen, kalmeren, enzovoort, jouw energie. De energie van de stenen correspondeert (vibreert, resoneert) met de energie van de chakra punten in jouw lichaam. Hierdoor weten we ook welke steen (kleur, eigenschappen) bij welke chakra “hoort”. Op deze manier ondersteunen ze jouw mentale gezondheid, organen, zenuwstelsel, botten, enzovoort.

De wereld veranderd en je merkt nu dat er juist op energetisch niveau erg veel behoefte is aan rust. Moeder Aarde heeft adempauze nodig en deze is er nu. De gehele mensheid staat even stil. Denkt na, overdenkt hun bestaan, ontdekt hun vergankelijkheid. Er ontstaat een andere manier van leven en alles word op z’n kop gezet.

Want hoe ga je hier mee om? Raak je in paniek? Trek jij je terug en keer je in jezelf?

Pak je moment waar kan. Vooral nu ik dit schrijf tijdens de afnemende maan. Ga schrijven. Kom tot rust. Reinig jezelf met Palo Santo, pak een bergkristal en ga even liggen op bed met de bergkristal bij je en adem. Adem diep in en laat de bergkristal je energie weer in balans brengen. Voel de energie. Luister naar de stilte van de afnemende maan en hoor haar aan.

Wat zegt deze tijd tegen jou? Welke poort gaat er voor jou open?

Stay save!

Dikke (virtuele) knuffel

Gerda

Bergkristal punt 1
Bergkristal punt 1