De steen werkt niet!

Activeer je kristal

Dat is een opmerking die ik vaak voorbij zie komen. Dan vraag ik direct: Ben jij ook de verbinding met je kristal aangegaan?

Nadat jij je steen gereinigd hebt (zie blog) ga je een connectie aan met je steen / kristal. Deze connectie ga je aan om je steen te activeren.

Dat wil zeggen dat je met een bepaald ritueel ervoor zorgt dat het kristal zich aanpast aan jouw energie. Leg de steen in je hand(en) en doe je ogen dicht. Denk daarna intens aan de steen. In gedachten zie je voor je hoe een wit licht jouw steen omhult. Vraag daarna aan het universum om je steen te zegenen en gereed te maken voor de taak die jij eraan geeft.

Als je dat ritueel met liefde en veel positieve gedachten uitvoert, zal jouw edelsteen in dienst gaan staan van je genezing en het terug brengen van jouw balans. Dat wil niet zeggen dat kwalen en ziekten per definitie op korte of langere termijn verdwijnen. Een kristal is altijd alleen maar een ondersteuning, ga voor ernstige klachten altijd eerst langs een huisarts.

Het kristal zal zijn tijd nodig hebben om aan het werk te gaan met jouw energie. Helemaal als je een kristal verder van de aan te pakken plek draagt. Draag je een toermalijn om je nek dan heeft deze iets langer nodig dan als je hem in je broekzak draagt. 

Doe dit kleine ritueel ook met de kristallen in je woning. En herhaal dit ook regelmatig. Na een tijd kun je ze eerst reinigen en daarna weer de connectie aangaan. 

Daarom kun je ook diverse edelstenen tegelijk dragen voor de “mooi”. Pas als je de edelsteen activeert gaat deze voor jou aan het werk en draag je er 1 per keer.

Alles uit dit blog is geschreven vanuit mijn mening, mijn ervaring en mijn studies.

Heel veel plezier met de verbinding aangaan met je prachtige kristallen!

xxx

Gerda

14 Reacties over “De steen werkt niet!

 1. Pingback: Homepage

 2. Pingback: ALLSLOTZ88

 3. Pingback: sleeve penis, prosthetic penis, dildo, realistic, silicone, Sleeve

 4. Pingback: ติดตั้ง ais fiber

 5. Pingback: ข่าวบอล

 6. Pingback: พอด

 7. Pingback: brampton wedding florist

 8. Pingback: ลวดสลิง

 9. Pingback: useful link

 10. Pingback: tornado chasing vacation

 11. Pingback: ออกแบบเว็บไซต์

 12. Pingback: rove battery

 13. Pingback: วิเคราะห์บอล

 14. Pingback: sideline

Geef een reactie